Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.
Aan vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.
Alle prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, spel- en typefouten.
Een professionele stethoscoop.
Keuze uit vrolijke kleuren.
Rood, groen, geel, zwart, grijs, roze, blauw.

€ 18,95
HOME  |  DOELGROEPEN  |  ERVARINGEN  |  OPENINGSTIJDEN  |  PRIJZEN  |  CONTACT
Cadeautip: Verras uw bekenden met een waardebon voor toegang tot het Nationaal Medisch Museum (de waardebon geldt ook voor winkelitems).

Zelf te bepalen waarde + € 1,50
Speelgoed stethoscoop.


€ 3,95
Uitgebreide CD-rom. "Anatomie".
Maakt de uitleg en/of studeren een stuk eenvoudiger.

€ 49,95
Uitgebreide CD-rom. "Spieren".
Maakt de uitleg en/of studeren een stuk eenvoudiger.

€ 49,95
Goudenrand boek: "Dokter Pijpekop". Samenvatting: Als er een pop ziek is, komt dokter Pijpekop aanrennen met zijn kleine koffertje. Hij haalde daar van alles uit om poppen, soldaatjes, beren en clowntjes beter mee te maken. Hij sleept ze door de lange koude winter met hoestsnoepjes en drankjes. En dan wordt de dokter zelf ziek. Zouden de poppen goed voor hem zorgen?


€ 6,95
Boek: "Saar bij de dokter".  Samenvatting: Saar gaat vandaag naar de dokter met mama. Ze is niet ziek, de dokter gaat gewoon kijken of Saar flink groeit en of haar oortjes en ogen goed werken. De dokter weegt en meet Saar. Wat is ze groot geworden! De dokter kijkt wat Saar allemaal al kan - op één been staan, op haar tenen lopen - en kijkt ook in haar oren en haar keel.


€ 14,95
Boek "Diepzeedokter Diederik". Samenvatting: Dokter Diederik Diepzee is een schat van een man. Elke dag houdt hij spreekuur vanuit zijn duikboot. Want de oceaan is één grote blauwe waterwachtkamer vol vissen en andere zeedieren. Diederik onderzoekt en verzorgt ze allemaal met een glimlach. Maar op een dag loopt het mis. Dokter Diederik raakt zelf in moeilijkheden...


€ 15,95
Goudenrand boek: "Dokter Jan de Pleisterman". Samenvatting: Jan is een druk mannetje. Hij speelt wilde spelletjes met zijn vriendjes. Op een dag raakt hij gewond aan zijn vinger. Hij rent huilend naar zijn moeder. "Niets om over te huilen, hoor," zegt zijn moeder. Ze verzorgt het wondje en plakt er een mooie pleister op.


€ 6,95
Boek: "Mejuffrouw muis in het ziekenhuis". Samenvatting: Mejuffrouw Muis was bijna in een muizenval gelopen. Nét op tijd weggedoken. En nu? Uiterste puntje van haar staart gebroken! Nu moest ze naar het ziekenhuis. Och arme mejuffrouw Muis.€ 7,95
Uniek: metalen dokterskoffertje, met o.a. houten speelgoed!
(inclusief verpleegsterskapje).

€ 14,95
Balpen met tekst Nationaal Medisch Museum. Eventueel in combinatie met een unieke"rugwervel" penhouder (meerprijs).

€ 4,75
Pennenhouder "rugwervel". Eventueel in combinatie met pen Nationaal Medisch Museum (meerprijs).

€ 7,95
Balpen "injectiespuit".


€ 3,95
Sleutelhangers. "heup", "Wervelkolom", "Kies", "Knie", "Enkel/voet", "Schedel".
Prijs per stuk.
€ 3,95
Tekstgrootte: A A A

'Dat is nog eens leuk: Een waardebon van het Nationaal Medisch Museum!'


MUSEUMWINKEL


LEUKE EN ORIGINELE ARTIKELEN
Wilt u hier met uw logo het museum van harte aanbevelen? Dat kan! Neemt u hiervoor contact met ons op.
ACHTERGROND

Het Nationaal Medisch Museum
(NMM) is opgericht vanuit het
Medisch Onderwijs Centrum
(MOC) en valt onder haar
verantwoording. Het MOC heeft
hierbij een museum gerealiseerd
voor het brede publiek. Het MOC
verzorgt (post)academisch
onderwijs en bij- en nascholingen
voor de beroepsgroep. Ook
Anatomie. nl, leverancier voor
educatieve instructiematerialen,
valt onder verantwoording van
het MOC.
ADRES

Stadhuisplein 2 en 3
3311 CR Dordrecht

(tegenover het historische stadhuis)

T.  +31(0)78-6452354
M. +31(0)6-20504498

E-mail: info@medischmuseum.nl
Website: www.medischmuseum.nl
HOME  |  DOELGROEPEN  |  ERVARINGEN  |  OPENINGSTIJDEN  |  PRIJZEN  |  CONTACT
Mijn eerste Gouden Boekje:
`Wakker worden!' zegt teddybeer. `Tik tok, tijd om op te staan!' zegt de klok. In Mijn eerste Gouden Boekje gebeurt van alles wat herkenbaar is voor de allerkleinsten. Van tandenpoetsen tot aankleden. Van spelen met de auto tot spelen met de bal.
24 pagina's.€ 6,95
Kiekeboe:
Kijk samen onder de flappen en voel.
Ontwikkel het denkvermogen en het geheugen
Urenlang kiekeboe-plezier.
12 pagina's.
€ 6,99
De leukste bloopers van coassistenten:
Voelt u zich verder ook ziek of gezond of zo?
De plaats van handeling lijkt op de spreekkamer van een dokter, maar het is allemaal namaak; een namaakspreekkamer en een namaakpatiënt. Maar de dokter is geen namaakdokter. Het is een coassistent, zelfs een junior coassistent - een juco. Deze dokters in de dop doen wel hun best om dokter te zijn, maar soms lukt het nog niet zo goed in dit stadium van de opleiding.
Welkom in de keuken op het moment dat deze jonge dokters er al minstens drie jaren studie op hebben zitten. Het vlees is al een beetje gegaard, maar nog niet eetbaar. In dit vierde jaar krijgen de studenten in verschillende sessies gesprekstechnieken gedoceerd, met tien tot twaalf junior coassistenten per groep.
128 pagina's.
€ 9,95
Zuster Suzie:
Zuster Suzie houdt heel veel zustertje spelen. Helaas heeft Suzie alleen maar broers die geïnteresseerd zijn in wilde jongensspelletjes. Raakt er dan nooit iemand gewond tijdens dat gesport en gestoei. Natuurlijk wel. Op een dag heeft haar broer een akelige snee en Zuster Suzie weet precies hoe ze dat moet oplossen; met echte pleisters! Vanaf dat moment doen haar broers wat meer hun best om met Suzie samen te spelen, tot ieders plezier. Dit charmante boekje met fijne retro afbeeldingen uit de jaren '50 is ook vandaag de dag nog een genot om voor te lezen en te bewonderen.
24 pagina's.
€ 6,95
De hersenen:
Bouw je eigen model van de hersenen.
De hersenen zijn heel belangrijk in ons lichaam. Ze zorgen ervoor dat we kunnen denken en dat we dingen kunnen onthouden. Verder kunnen we door onze hersenen bewegen, praten en voelen we ons soms verdrietig of blij. Bij alles wat we doen hebben we onze hersenen nodig.
We kunnen niet zonder ze!
Met deze Ein-O Science Box (5 x 12,5 x 11,5cm) krijg je uitgebreide uitleg over onder andere wat de hersenen doen, hoe ze opgebouwd zijn en bouw je je eigen model in elkaar! In de Nederlandstalige I-Know-Gids vertelt Professor Ein-O allerlei boeiende wetenswaardigheden.

€ 12,95
Het skelet + losse schedel:
Bouw je eigen skelet in elkaar.
Alle mensen hebben een skelet. Alle botten bij elkaar zijn het skelet. Het skelet is ontzettend belangrijk voor je; zonder je skelet zou je als een soort pudding in elkaar zakken. Maar je skelet heeft nog meer belangrijke functies. In deze Ein-O Science Box (5 x 12,5 x 11,5 cm) vindt je alle informatie over het skelet. Wat doen je botten, hoe groeien ze, wat doen de gewrichten.
In deze box zitten 2 modellen: de schedel en het skelet. In de Nederlandstalige I-Know-gids vertelt Professor Ein-O allerlei boeiende wetenswaardigheden.

€ 12,95